METAALBEWERKING

FAC kent de uitdagingen van de metaal industrie

Het bereiken van een speciale temperatuur in uw metaalproductieproces, zoals bijvoorbeeld gieten. Machines en gereedschappen koel houden.

We brengen de juiste temperatuur bij uw industriële processen

Voor ieder klimaatprobleem bieden wij een passend concept, waarbij de problemen integraal benaderd worden en één oplossing, afgestemd op de specifieke situatie, het resultaat is. Wij werken vanuit een geïntegreerde aanpak. Onderzoek ter plaatse, analyse van het probleem, gevolgd door een conceptontwikkeling en een advies waarvan de resultaten gegarandeerd kunnen worden.

Wij houden uw machines en gereedschappen koel.

  • Gieterijen, walserijen, smederijen
  • Metaal verwerkende industrie
  • Metaal bewerkingsindustrie
Onze oplossingen

De oplossingen van FAC beginnen met inzicht in uw specifieke proces- en temperatuurbehoeften. Daarvoor laat FAC zich uitgebreid informeren op uw productielocatie. Vervolgens ontwikkelt FAC een oplossing op maat, waarmee u beschikt over een geoptimaliseerde productie tegen minimale lopende kosten.Bovendien draagt FAC zorg voor het hele project, van concept tot uitvoering. FAC ondersteunt u op elk gewenst moment met technisch advies en doorlopend onderhoud, 24 uur per dag, 7 dagen per week technische ondersteuning.

PROJECTEN

Ontdek welke klanten FAC ondermeer in uw branche heeft geholpen met oplossingen in temperatuurbeheersing en koeling :

Projecten

NEEM CONTACT OP

Bent u op zoek naar advies voor de verbetering van uw proces voor temperatuurbeheersing en benieuwd naar de producten en oplossingen die FAC te bieden heeft, neem gerust contact op.

Contact