KUNSTSTOF, RUBBER, VERPAKKINGEN

FAC kent de uitdagingen van kunstof, rubber en verpakkingen.

Productieprocessen voor kunststoffen, rubber en verpakkingsmaterialen met grote volumes vergen efficiënte oplossingen om de gewenste procestemperaturen evenredig te verdelen.

Nauwkeurig temperatuurbeheer

FAC biedt een veelheid aan heaters, chillers, luchtkoelers en koeltorens voor kunststofspuitgietwerk en rubberextrusie. Deze apparatuur is voorzien van de meest geavanceerde controlemiddelen voor uiterst nauwkeurig temperatuurbeheer.

Toepassingen om uw temperatuurbeheersing te verbeteren

  • Injectiegieten & blow moulding
  • Blown film
  • Vacuüm- & thermovorming
  • Extrusie
Onze oplossingen

De oplossingen van FAC beginnen met inzicht in uw specifieke proces- en temperatuurbehoeften. Daarvoor laat FAC zich uitgebreid informeren op uw productielocatie. Vervolgens ontwikkelt FAC een oplossing op maat, waarmee u beschikt over een geoptimaliseerde productie tegen minimale lopende kosten.Bovendien draagt FAC zorg voor het hele project, van concept tot uitvoering. FAC ondersteunt u op elk gewenst moment met technisch advies en doorlopend onderhoud, 24 uur per dag, 7 dagen per week technische ondersteuning.

PROJECTEN

Ontdek welke klanten FAC ondermeer in uw branche heeft geholpen met oplossingen in temperatuurbeheersing en koeling :

Projecten

NEEM CONTACT OP

Bent u op zoek naar advies voor de verbetering van uw proces voor temperatuurbeheersing en benieuwd naar de producten en oplossingen die FAC te bieden heeft, neem gerust contact op.

Contact